Általános szerződési feltételek

 

A szolgáltatás leírása
Falmatricák  gyártása, forgalmazása. Falmatricák széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére!

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés létrejötte és megszűnése
A szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló sikeresen és maradéktalanul kitöltötte a webáruházban történő vásárlás alkalmával megjelenő megrendelő űrlapot, az írásban rögzítettet és erről visszaigazolást is kapott. Ez érvényes a www.stickerland.hu weboldalon és személyesen kitöltött megrendelés esetében is. A szolgáltatások, termékek írásban rögzített megrendelésével automatikusan egy szerződés jön létre a két fél, tehát a StickerLand Hungary mint eladó és Te, mint vásárló között! A szerződés értelmében a termékek elkészítését vagy a szolgáltatások megtörténte után köteles vagy kifizetni a szolgáltatás vagy termék ellenértékét! Megrendeléseddel ezeket automatikusan elfogadod. Előreutalásos megrendeléseket csak a számla végösszegének pontos beérkezését követően készítünk el. Amennyiben a számlán szereplő teljesítési határidő alatt (esedékesség) nem érkezik meg az összeg, úgy a rendelést töröljük. Megrendeléseddel ezeket automatikusan tudomásul veszed.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, vásárlói magatartás
A megrendelések kivitelezése 1-2 munkanap, rendelést leadást követően. Csúszások előfordulhatnak a karácsonyi vagy egyéb leállás után, ilyenkor a rendelések beérkezésének sorrendjében dolgozzuk fel a rendeléseket. Utánvétes rendelést/fizetést nem áll módunkban elfogadni, amennyiben a Vásárló nem veszi fel velünk a kapcsolatot vagy körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást. Amennyiben 1 hét után nem veszed át a terméket és nem veszed fel a kapcsolatot velünk a személyes átvétellel kapcsolatban, akkor 1 hét után csak előreutalás után, GLS házhoz szállítással juthatsz hozzá az elkészült termékekhez.

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek
Termékeink és szolgáltatásaink ára nem jár egyéb felárral, költséggel. Amennyiben a matricák készítésénél egyedi ötletek megvalósítását igényli a megrendelő, úgy 2 grafikai szerkesztést vállalunk díjmentesen, ez után már felárat számítunk fel, melynek díja a termék kivitelezésétől függ. Pénz-visszatérítésre nincs lehetőség! Amennyiben a megrendelő megrendelte a terméket és ki is fizette, de nincs rá szüksége és lemondaná a rendelést, megteheti, de pénz-visszatérítést nem áll módunkban elfogadni. Ezt a megrendelésnél automatikusan elfogadja.

Egyéb rendelkezések
Rajtunk kívülálló dolgokért felelősséget és pénz-visszatérítést nem áll módunkban elfogadni. A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Bármi adódik a csomaggal annak ellenére, hogy mindig gondosan csomagoljuk őket, arra felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni. Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag). A StickerLand Hungary termékeinek képi és szöveges tartalma a StickerLand Hungary tulajdonát képezi, másolása és üzleti célra való felhasználása büntetőjogi feljelentést von maga után. Fizetés A megrendelt terméket, szolgáltatást a Megrendelő előreutalással, utánvéttel és készpénzben is kiegyenlítheti.

A megrendelés lépései
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A StickerLand Hungary oldalon található matricák kosárba helyezésével tudjátok megrendelni a terméket. Teljesen egyedi, a webáruházban nem megtalálható elképzeléseket is megvalósítunk. Ilyenkor Megrendelőnk e-mailben küldi el tervét (ez lehet fotó, szöveges leírás stb.). Fenntartjuk a jogot bizonyos rendelések visszautasítására. A rendelés leadását követően, e-mailben küldjük el Ügyfelünknek a rendelt termékek listáját, feltüntetve azok jellemzőit, (darabszám, szín, méret, stb.), árait, a szállítási költséget és utalás esetén az utalási adatokat. Ha a kért módosítás többletköltséggel jár, akkor arról és annak mértékéről Ügyfelünket válaszlevélben, előre tájékoztatjuk. A Felek között az áru megvásárlásával (kifizetésével) magyar nyelven létrejött szerződés jön létre, írásba foglalt szerződésnek minősül, azt nem iktatjuk, és nem tároljuk, nyelve magyar. A postára adást követően Vásárlónknak e-mailt küldünk, mely tartalmazza a feladás dátumát, a küldeményazonosítót és a vásárolt termék használatához szükséges információkat is.

A termékeink lényeges tulajdonságai
Matricák:

Matricáink mind UV álló, kül- és beltérre egyaránt használható, műanyag alapú fóliából, vagy arra UV álló festékkel nyomtatva készülnek. Felragaszthatók fémre, fára, műanyagra, üvegre és falra egyaránt. A kivitelezést tekintve, vagy színenként vágjuk és ragasztjuk össze a fóliákat, vagy nyomtatjuk őket.

Árak

A StickerLand Hungary-n megadott árak alanyi adómentesek, nem tartalmaznak áfát, az ott feltüntetett jellemzőkkel bíró termékekre érvényesek, forintban értendőek, de a szállítás díját nem tartalmazzák.

Fizetés

Bankkártyás fizetés Stripe-on; PayPal-on keresztül, Átutalás előre utalással, vagy utánvétes fizetés.

Előre utalás ill. bankkártyás fizetés után, GLS csomagként, a vételár beérkezését követő 1-2 munkanapon belül elkészítjük és feladjuk, a szállítás +1 munkanap.

Amennyiben ezt az időintervallumot nem tudjuk tartani, azt előre jelezzük. A termék érkezésének időpontjáról e-mailben értesítjük az Ügyfelet, mely e-mail a küldeményazonosítót is tartalmazza.

A matricáinkat légpárnával bélelt papír tasakban küldjük.

A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.