Szállítás és fizetés

Háztól-házig szállítás a GLS futárszolgálattal történik. A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod. Szállítás ára: 1.290.- Ft

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +600 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.

Előre utalás esetén nincs semmilyen plusz költség.

20.000.- Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás díjmentes!

A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.

A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szállítás reggelén sms-ben értesít a szállítás várható 3 órás időintervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag követőkódjáról, valamint az utánvét összegéről, amennyiben utánvétes a rendelés. Házhoz szállításnál ha a kézbesítés valamilyen extrém okból meghiúsul, másnap újrapróbálja a kiszállítást, ha ez sem sikerül, akkor a csomag visszakerül hozzánk, ez után újbóli kiküldésre csak újbóli szállítási díj kifizetése után lehetséges.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át a csomagot és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más felárat nem számítunk fel!

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Szállítási határidő: A matricák elkészülési ideje általában a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül megtörténik, és feladásra kerül. A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket.

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán, illetve a környékén van lehetőség. Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a GLS segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!