GYIK

Gyakori kérdésekre a válaszok

Bármiféle kérdése lenne, jelezze felénk bátran!

Háztól-házig szállítás a GLS futárszolgálattal történik. A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod.
Kártyás fizetés: 1.290.- Ft.
Készpénzes fizetés utánvéttel: 1.890.- Ft.

Készpénzes fizetési lehetőség utánvéttel, illetve bankkártyás fizetés is elérhető Webáruházunkban.

A matricák elkészülési ideje általában a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül megtörténik, és feladásra kerül. A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket.

Teljes mértékben biztonságos, és védett. Regisztráció nélkül is megrendelheti meg a termékeket, tehát számlázást követően semmiféle adatot nem fogunk tárolni a rendszerünkben!

Megrendelést követően e-mail-ben értesítünk a megrendelés státuszáról, illetve láthatja a megrendelés számot, megrendelt matricákat, költségeket.
Miután feladtuk a csomagot, szintén e-mail-ben értesítsük az ügyfelet, mikorra várható a megrendelt matricái.

Minden esetben igen! A számlát elektronikusan állítjuk ki. Miután leadta a megrendelését, a matricák feldolgozása után mellékelve küldjük a számlát.

Miután kiválasztottál egy matricát, a ‘Méretek’ menüponton, vagy a ‘Tudnivalók’ menüponton minden információt megtalálsz a méretekről! Ha valami nem egyértelmű, írj nekünk bátran!

Igen, meg tudjuk oldani. Keress minket bizalommal!